lungs

Koncentrator kisika


Koncentrator kisika - EverFlo Električni koncentrator kisika EverFlo proizvajalca PHILIPS je namenjen zdravljenju s kisikom na domu. Je manjši, lažji in porabi pol manj električne energije kot drugi stacionarni koncentratorji na trgu. Poleg zanesljivosti in vzdržljivosti ga odlikujeta tudi enostavna uporaba in preprosto vzdrževanje.

Elegantno in učinkovito oblikovan aparat zasede malo prostora in je enostaven za hrambo. Je lahek in na koleščkih, kar uporabniku omogoča lažje premikanje po prostoru, hkrati pa je tudi izjemno tih in energetsko varčen.
Koncentrator EverFlo je narejen po meri uporabnika za dolgotrajno in brezskrbno uporabo, deluje lahko neprekinjeno 24 ur na dan in omogoča pretoke kisika od 0,5 do 5 l na minuto, ter tako uporabniku nudi stalno oskrbo s kisikom.
Stacionarni koncentrator EverFlo zaradi svojih odličnih lastnosti predstavlja najbolj optimalno in zanesljivo rešitev za terapijo s kisikom na domu.
Kako deluje koncentrator kisika?
Pripomoček EverFlo koncentrira kisik iz zraka v prostoru in ga dovaja bolniku, ki potrebuje zdravljenje z nizkim pretokom kisika. Kisik iz zraka se koncentrira na molekularnem situ in v postopku adsorpcije z nihanjem tlaka.

Tehnični podatki

  • Dimenzije: 58 x 38 x 24 cm
  • Teža: 14 kg
  • Glasnost: 45 dB
  • Možnosti pretoka: 0,5 – 5 l/min
  • Koncentracija kisika: 90-96% pri vseh pretokih
  • Opozorilni alarmi pri nizki stopnji koncentracije kisika

Možnost najema
Za najem pokličite v PulmoCenter 01/7230 812.

Navodila za uporabo    Prospekt