lungs

Prenosni koncentrator kisika


Prenosni koncentrator kisika - SimplyGo SimplyGo je izdelek podjetja PHILIPS, ki bolnike s KOPB že kar nekaj časa razveseljuje v Evropski uniji.

Gre za koncentrator katerega mere so podobne torbici: teža z eno baterijo znaša le 4kg. Aparat dozira kisik ob vdihu, obenem pa ima do 2L/min tudi možnost konstantnega dovajanja kisika. Primeren je za vsakega bolnika, saj omogoča stvari, ki ste si jih do sedaj le želeli.

Koncentrator SimplyGo je idealen za vse, ki si želijo več svojega časa preživeti v naravi in v gibanju ter potovanjih, in biti popolnoma neodvisni. Brez težav se lahko odpravite tudi na večdnevni izlet ali le na krajši izlet čez vikend. Kamor koli se boste odpravili SimplyGo vas ne bo nikoli pustil na cedilu.

Z njim pa je možno potovati tudi z letalom, saj so njegovo uporabo, na svojih letalih, ob predhodnem dogovoru potrdile že številne letalske družbe po celem svetu.

Možnost najema
Za najem pokličite v PulmoCenter 01/7230 812.

Navodila za uporabo    Prospekt
Prenosni koncentrator kisika - EverGo Evergo je prenosni koncentrator kisika namenjen zdravljenju s kisikom na domu.Prospekt
Prenosni koncentrator kisika - ActiVox ActiVox je najlažji prenosni koncentrator v ponudbi, saj je od ostalih lažji kar za polovico. Za razliko od prenosnega koncentratorja SimplyGo ta aparat ne omogoča konstantnega pretoka. Primeren je predvsem za uporabnike do 2L/min.Navodila za uporabo    Prospekt