lungs

Predstavitev podjetja


Podjetje Pulmodata d.o.o. je ustanovljeno z namenom oskrbe prebivalstva in zdravstvenih zavodov z najnovejšo medicinsko opremo in pripomočki, s kakovostnim vzdrževanjem ter strokovnimi nasveti o njihovi uporabi.

Podjetje je na trgu prisotno od leta 1990. V teh letih nam je uspelo povečati in izboljšati ponudbo. Tako danes pokrivamo več področij medicine, specializirani pa smo za pulmološko področje. Pokrivamo celoten spekter pulmološke medicinske opreme, od diagnostike do terapevtskih pripomočkov.

Na področju prodaje, vzdrževanja, svetovanja si prizadevamo ohraniti in razširiti krog zadovoljnih uporabnikov z visoko kakovostjo proizvodov in storitev. Vse želje strokovno obravnavamo. Pomagamo pri odločitvah in predlagamo rešitve.

Naš cilj je doseči najvišjo kakovostno raven proizvodov/storitev v skladu z zahtevami in pričakovanji uporabnikov. V ta namen smo vpeljali sistem vodenja kakovosti po zahtevah standarda ISO 9001, ki omogoča obvladovati poslovanje.

Zastopamo pomembna svetovna podjetja iz področja medicine. V naši ponudbo pa so poleg pripomočkov za merjenje in vzdrževanje pljučne funkcije tudi aparati za merjenje in vzdrževanje osnovnih življenjskih funkcij.

Sodelujemo tako s posameznimi pacienti kot tudi z večjimi zdravstvenimi ustanovami. Nudimo jim popolno podporo pri uporabi aparatov in pripomočkov, potrošni material, svetovanje ter servis za vse aparate.

Da bi se lahko bolj prilagodili potrebam naših kupcev, smo septembra 2007 v Mengšu odprli maloprodajno trgovino PULMOCENTER, specializirano za medicinske pripomočke, organsko kozmetiko in naravna prehranska dopolnila.