lungs

Plinski analizatorji


Paleta aparatov


ABL80 Flex ABL80 FLEX plinski analizator iz serije različnih modelov, ki izpolnjujejo različne diagnostične potrebe. Ker je lahek in v celoti deluje na baterije, lahko ABL80 FLEX analizatorje uporabljate kjerkoli. En sam analizator lahko uporabljate na več različnih oddelkih.

Prospekt  Več...
ABL800 Flex Avtomatiziran namizni analizator plinov v krvi je zelo natančen analizator plinov v krvi, ki ponuja številne avtomatske funkcije in vam pomaga racionalizirati svoj delovni proces ter zmanjšati število napak.

ABL800 FLEX analizator postavlja standarde za točnost, zanesljivost in uspešnost pri testiranju plina v krvi, merjenje poljubne kombinacije pH, krvni plinov, elektrolitov, oksimetrije in metaboličnih parametrov.

Idealen je za oddelke kjer je visoko število vzorcev. ABL800 FLEX analizator plinov v krvi omogoča visoko prepustnost in natančnost v primerjavi z laboratorijskimi metodami.

Prospekt  Več...
ABL90 Flex ABL90 FLEX vam bo prihranil čas. Na ABL90 FLEX analizatorju krvi plina dobimo 17 parametrov iz zelo majhne količine vzorca, 65 uL v samo 35 sekundah. To je le približno tretjino časa v primerjavi z drugimi kompaktnimi analizatorji.

Zasnovan je posebej za zahtevne bolnišnične oddelke, kot so intenzivni oddelki, neonatalni intenzivni oddelki in urgentni oddelki.

Prospekt  Več...
AQT90 Flex AQT90 FLEX analizator je idealna pomoč pri vaših kritičnih odločitvah. Poenostavi namreč testiranje srčnih markerjev, ki podpirajo hiter način kliničnega odločanja.

Srčni označevalci vsebujejo Troponin I, Troponin T, CKMB in Myoglobin. Poleg tega se na AQT90 FLEX analizatorju lahko izmeri D-dimer, CRP, NT-proBNP in BhCG. V pripravi pa so tudi novi parametri kot so APT-INR, hS-CRP...


Prospekt 1  Prospekt 2  Več...
Brizge in kapilare Radiometer ponuja široko paleto brizg in kapilarnih cevkah za varno zbiranje in analizo plinov v krvi. Sampler linija igra bistveno vlogo pri zagotavljanju učinkovitosti delovnih procesov, ko gre za testiranje v akutni negi. Vse brizge in kapilare so oblikovane tako, da odpravijo napake v preanalitiki ter zaščitijo medicinsko osebje pred vbodom z iglo ali pred nepotrebnem stikom s krvjo.
Z unikatno formulo elektrolitske uravnoteženosti heparina, lahko dosledno zagotovite visoko analitično kakovost vašega testiranja plinov v krvi.

safePICO
PICO
CLINITUBES


Prospekt  Več...