lungs

Spirometri


Proizvajalec Vitalograph nudi širok nabor spirometrov.

Prospekt

PC Spirometri


Pneumotrac – PC spirometer Pneumotrac – PC spirometer je računalniško podprt spirometer. Primeren je za merjenje osnovne spirometrije spirometrije.

Nudi širok spekter parametrov

Prospekt

Računalniški program Spirotrac Prospekt
Vyntus® SPIRO - USB PC spirometer Vyntus® SPIRO - USB PC spirometer je računalniško podprt spirometer. Primeren je za merjenje osnovne spirometrije.

Nudi širok spekter parametrov

Prospekt

Namizni spirometri


COMPACT Expert COMPACT Expert je spirometer za zahtevne. Primeren za merjenje spirometrije v pulmoloških ambulantah in v ambulantah medicine dela, prometa in športa.

Nudi širok spekter parametrov

Več...   Prospekt
Alpha Alpha je najprijaznejši spirometer. Primeren je za merjenje spirometrije v ambulantah. Meri: VC, FVC, FEV1, FEV1%, PEF, FEV 25-75...

Prospekt

Ročni spirometri


MICRO Preprost, cenovno ugoden spirometer MICRO

Nov, prenosni spirometer MICRO proizvajalca Vitalograph. Je najmanjši ročni spirometer. Primeren je tudi za merjenje spirometrije na domu, na terenu itd. Za tiskanje izvidov in kreiranje PDF datotek ima možnost povezave z računalniškim programom. Aparat je kompakten in lahek. Opremljen je s številnimi funkcijami in barvnim zaslonom na dotik. Aparat je predvsem primeren za hitro merjenje pljučne funkcije in spada med najbolj osnovne spirometre v družini Vitalograph.

Prospekt
Za vse spirometre nudimo: ANTIBAKTERIJSKE FILTRE
KARTONSKE USTNIKE
PRINTER PAPIR
NOSNE ŠČIPALKE