lungs

Ventilatorji


Ventilator je naprava za popolno umetno predihavanje pljuč. Pljuča predihuje tlačno kot tudi volumensko. Aparat omogoča ventilacijo uporabnika z vsemi načini predihovanja pljuč tako z enostavnim tlačnim predihovanjem CPAP in BIPAP, naprednejšim tlačnim predihovanjem, kot tudi z najzahtevnejšim volumenskim predihovanjem pljuč. Naprava lahko predihuje pljuča z asistenco uporabnika oz. popolno avtomatsko z nastavljeno frekvenco dihanja.
Philips Trilogy Trilogy je ventilator namenjen bolnikom s kroničnimi težavami z dihali V OSKRBI NA DOMU.
Omogoča uporabniku TUDI mobilnost.

Prospekt
Philips V60 Ventilator V60 nudi varnost pri zdravljenju različnih vrst bolnikov. Ventilator združuje PHILIPS-ovo strokovno znanje o ventilaciji s poudarkom na poenostavitvi pri napredni zdravstveni oskrbi. Rezultat je zlati standard neinvazivne ventilacije, ki z varno ventilacijo in interaktivnim zaslonom, poenostavi vodenja bolnika skozi celotno oskrbo.

Prospekt 1   Prospekt 2

Philips V680 V680 ventilator povezuje celovite zmožnosti za podporo življenjskih funkcij v kritični negi s PHILIPS-ovim zlatim standardom v neinvazivni ventilacijski (NIV) tehnologiji. Ugotovite, zakaj bi moral biti ta inovativni dva-v-enem ventilator vaša izbira.

Prednosti, ki jih ventilator nudi:
- Prehod iz IV k NIV je hiter in enostaven
- Namenjen odraslim in otrokom* (*5-20kg)
- Možnost uporabe eno- in dvo-cevnega dihalnega sistema
- Izboljšana učinkovitost PHILIPS mask in dihalnih sistemov.

Prospekt 1   Prospekt 2